sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kana-pekonisalaatti


Salaattia (esim Romaine)
rasia kirsikkatomaatteja
2 avocadoa
2 keitettyä kananmunaa
1 omena
1 pkt Aura-sinihomejuustoa
1 pkt pekonia
2 broilerin rintafileetä

Kastike:
1/3 dl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
hyppysellinen suolaa
1 tl sokeria
1 tl omenaviinietikkaa

Paista pekonit rapeiksi. Poista pekonit pannulta ja lisää suikaloitu broileri. Paista broileripalaset kypsiksi pekonin rasvassa. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. 
Leikkaa salaatti, omena, tomaatit, kananmunat ja avocadot sopiviksi palasiksi ja heitä kulhoon. Lisää myös jäähtyneet pekonit ja broilerit. Murustele lopuksi aurajuusto salaatin sekaan. 
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lorauta salaatin päälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti