torstai 2. tammikuuta 2014

Coleslaw


Tämän kaalisalaatin pohjana toimii aiemmin valmistettu majoneesi. Tällä ohjeella salaattia tulee iso kulhollinen. Lihan tms. lisukkeena tämä määrä riittää 6-8:lle henkilölle.


1 dl itse tehtyä majoneesia (... tai kaupan valmista majoneesia)
1 dl kermaviiliä
mustapippuria
1/2 tl suolaa
1 rkl omenaviinietikkaa
1 tl sokeria
800 g kaalia
400 g porkkanaa
100g kevätsipulia

Sekoita keskenään majoneesi, kermaviili, pippuri, suola, viinietikka ja sokeri. Leikkaa kaali ja kevätsipulit ohuiksi suikaleiksi. Porkkanat kannattaa raastaa isoteräisellä raastimella. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua viileässä hetki. Coleslaw säilyy jääkaapissa hyvänä muutaman päivän.

1 kommentti:

  1. Voi nami, Lotta!
    Herkullisia reseptejä, ihania idoita ja kauniita kuvia. Täytyykin joku kerta tehdä tätä coleslawta, se on mun suurta herkkua ;)

    VastaaPoista