sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Prosciutto-parsapiirakka


Pohja: 

150 g voita
1 dl ruisjauhoja
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettä

Täyte:

n. 300 g ilmakuivattua kinkkua
150 g keitettyä parsakaalia
 2 dl ranskankermaa
2 kananmunaa
250 g juustoraastetta
mustapippuria
silputtua basilikaa

Sekoita voi, jauhot ja vesi. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja paista pohjaa 200 asteisessa uunissa 7 minuuttia. Pohjan ollessa uunissa keitä parsakaalin palasia miedosti suolatussa vedessä n. 5 minuuttia. 

Levitä suikaloitu parmankinkku ja keitetty parsakaali esipaistetun pohjan päälle. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja kaada seos piirakkavuokaan.
Paista piirakkaa uunissa 30 - 40 minuuttia - tai kunnes piirakan pinta on kauniin ruskea.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti