sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kesäkurpitsa-fetapasta


Tällainen pikaruoka syntyy, kun kaapissa ei ole juuri mitään ja aikaa on 15 minuuttia.

200 g fetaa
2 kesäkurpitsaa
Oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
suolaa
Pippuria
Basilikaa
Pastaa

Suikaloi kesäkurpitsat juustohöylällä pitkiksi ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja murskatut valkosipulin kynnet. Paista kesäkurpitsasuikaleita valkosipuliöljyssä, kunnes kurpitsat ovat hieman pehmenneet. Älä kuitenkaan kypsennä niitä liikaa, vaan säilytä pieni purutuntuma.
Sekoita keitettyyn pastaan paistetut kesäkurpitsat, tuore basilika ja murennettu feta. Mitä rasvaisempaa feta on sitä paremmin se sulaa pastan joukkoon. Lorauta päälle reilusti oliiviöljyä ja mausta pasta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti