tiistai 22. huhtikuuta 2014

Jogurttilohi

Tein ruokaa - ekaa kertaa kuukauteen...
Helpolla on hyvä alottaa...

Neljälle tai viidelle
1 kg lohta

400g turkkilaista jogurttia
yhden sitruunan kuori (raastettuna)
nippu tuoretta salviaa (hienonnettuna)
1 tl suolaa
mustapippuria
1 tl Dijon-sinappia
2 tl hunajaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään (... tai siis kaikki paitsi lohi). Asettele kala vuokaan ja kaada jogurttiseos päälle.
Paista lohta uunissa (200°C) n. 35 minuuttia. 
Lisäksi kannattaa keitellä vaikkapa espanjalaisia uuden sadon perunoita (...kotimaisia odotellessa).

Ja muistinko ottaa kuvaa valmiista ruoasta? Enpäs muistanu... Vaatii vähän harjoittelua tää bloggaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti